-> Voorpagina
-> De villa
-> Wie zijn wij
-> De omgeving
-> Prijzen +
     beschikbaarheid
-> Activiteiten
-> Extra service
-> Zoover beoordelingen
-> Link pagina
-> Fotoboek
-> Contact

         Wat heeft Altamira te bieden :

Een ruime accommodatie tot 6 personen . Er zijn drie slaapkamers waarvan een op de etage, ook met eigen badkamer. De ruime , u vormige woonkamer heeft een comfortabel bankstel, een TV hoek , eettafel en een open keuken. Om in voor-of najaar de killere avonden gezellig te maken kunt u de open haard gebruiken.het interieur van Uw vakantiehuis bij Lagos   Buiten de villa is een overdekt terras met biljart tafel , eethoek en een keuken met barbeque. De meeste gasten vinden dit de allerbeste plek van het huis en genieten van het uitzicht en de rust.  Het 5 x 10 mtr. grote zwembad is prachtig gelegen in de rotstuin. U kunt daar schaduw vinden onder de grote zonne luifel, of zonnebaden , zwemmen en genieten van uw privacy.

Via een een eigen poort en oprit komt u bij Uw vakantiehuis. Er zijn geen andere gebruikers, dus privacy gegarandeerd !


grote tuin met Portugeese bloemen en palmen vers fruit uit eigen tuin  van Uw vakantiehuis het Portugeese klimaat maakt een zwembad noodzakelijk

In de villa vindt u een prettig komplete inrichting - TV met Nederlandse zenders - houtkachel - boeken - spelletjes en info materiaal over de prachtige Algarve. Wifi is ook bij de prijs inbegrepen.
In het huis hangt werk van een nederlandse kunstenares uit het naburige dorp ...... als je geinspireerd raakt ... er is in altamira een atelier waar alles is ... pak een doek , verf en leef je uit!
Op verzoek sturen we graag meer info en foto s van deze heerlijke vakantie villa. Ook nodigen wij u graag uit de reacties van onze eerdere gasten te lezen op zoover vakantie beoordelingen . Op dit moment zijn we bezig met midget golfbaantjes te maken in de voormalige paarden bak. Naar verwachting is alles juli 2017 klaar . Zie foto s van de aanbouw in ons fotoboek. Nu ook tafel voetbal bij het zwembad ... het wordt steeds leuker ! Op termijn en in overleg is Altamira en omliggende grondstukken + tweede huisje/ zwembadje/ golfbaantjes ook te koop.